NOI POLIŢIŞTI LA I.P.J. VASLUI


Ieri, 12 absolvenți ai Şcolii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia decembrie 2017, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui pentru a fi luați în evidență și a-şi începe activitatea profesională în cadrul instituţiei noastre. 9 dintre aceştia provin din judeţul Vaslui, iar ceilalţi 3 din alte judeţe.
Tinerii poliţişti, 4 fete şi 8 băieţi, au fost primiţi de colectivul de conducere al inspectoratului, care le-a urat satisfacţii profesionale în această meserie nobilă pe care şi-au ales-o. Totodată, le-a urat succes și i-a asigurat de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.
Aceştia au fost repartizaţi în structurile operative, în funcţie de rezultatele obţinute şi necesarul de personal, astfel: 8 la ordine publică, 2 la formaţiunea de criminalistică şi câte unul la rutieră şi investigaţii criminale. Cea mai mare medie obţinută la finalizarea cursurilor a fost de 9,44 şi aparţine unei poliţiste care îşi va desfăşura activitatea la Poliţia Municipiului Vaslui.
De asemenea, aceştia vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă şi se vor implica în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea. Pe o perioadă de 6 luni se vor afla sub tutelă, urmând ca la sfârşitul acestei perioade să fie definitivaţi în profesie.

Suntem alături de ei, le urăm ,,bine aţi venit şi mult succes în carieră!”

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătrân transportat la spital cu o plagă înjunghiată

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din localitatea Stuhuleţ, comuna Berezeni, a fost …

77 de polițiști vasluieni au fost avansaţi în gradul profesional următor, de Ziua Poliţiei Române

Cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, Vineri, 24 martie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *