Sport

Noi centuri negre cu Dan la Liga de Est

taekwon-do-vaslui

În perioada 16-18 septembrie, la Sibiu, Clubul Liga de Est a participat la Stagiul Internațional pentru sportivi, antrenori și arbitri, organizat de Federația Română de Taekwon-do ITF și Clubul Sportiv Puma Sibiu, invitat fiind master Willem Jacob Bos, 9 dan, directorul Consiliului Federal al ITF.
Sportivii clubului Liga de Est participanți la stagiul de la Sibiu au fost Clara Ipate, Laura Munteanu, Cosmin Mihăilescu, Ianis Jitaru, Tudor Mihulcă, Dragoș Florea, Teodor Dumitrașcu, Dragoș Chiriac, Andrei Chiriac, Mircea Hondru, Georgian Manea, Marcel Miron și Mihai Hondru.
“Acest stagiu a fost un bun prilej de pregătire și verificare a sportivilor vasluieni înaintea participării la Cupa Mondială din Budapesta, 12-16 octombrie 2016, și Cupa României pentru copii, juniori și seniori, Sibiu, 18-20 noiembrie 2016”, a spus Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.
La finalul stagiului au susținut și promovat examenul pentru 1 dan sportivii Andrei Chiriac și Dragoș Chiriac, iar Cristian Popa pentru gradul de 3 dan.
Mulțumiri pentru ajutorul acordat Consiliul Județean Vaslui, Primăriei Vaslui și SC Pancarprod SRL, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL și tuturor persoanelor implicate în dezvoltarea taekwon-do-ului în județul Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button