ActualitateNaţional

Nissan Navara furat din Franţa depistat în Botoşani

IMG1
Poliţiştii de frontieră botoşăneni, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Botoşani, au depistat o autoutilitară marca Nissan Navara, ce figura ca fiind declarată furată din Franţa, de la mijlocul lunii trecute.

În data de 25 iulie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Botoşani, pentru valorificarea unor informații au organizat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.
Astfel, în jurul orei 15.00, în parcarea unui hipermarket din municipiul Botoşani a fost identificată o autoutilitară marca Nissan Navara, an de fabricaţie 2012, la volanul căreia era cetăţeanul român Constantin B., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoutilitara Nissan Navara figura ca fiind declarată furată din Franţa din data de 16 iunie a.c. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că maşina a fost achiziţionată în urmă cu aproximativ un an și nu are cunoştinţă de faptul că aceasta figurează ca fiind declarată furată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 16.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Botoşani, până la finalizarea cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button