Sport

Niciun jucător al Vasluiului la naţională

hc vaslui
Vasluiul va fi reprezentat la naţionala de seniori doar de antenorul Sandu Iacob. Selecţionerul a stabilit lotul de 17 jucători pentru dubla cu Israel, din play-off-ul calificărilor în faza a doua a preliminariilor Campionatului European din 2018.
În pregătiri la Călăraşi se află Mihai Popescu, Ionuţ Irimuş, Ionuţ Iancu-portari, Dragoş Oprea, Nicuşor Negru, Alexandru şimicu, Ionuţ Ramba, Dan Racoţea, Cristian Fenici, Marius Novanc, Marius Mocanu, Bogdan Criciotoiu, Marius Sadoveac, Demis Grigoraş, Ionuţ Georgescu, Valentin Ghionea şi Andrei Mihalcea.
“Au fost convocaţi 17 jucători, vom vedea dacă se vor prezenta toţi cei convocaţi. Programul celor două meciuri cu Israel, dar şi valoarea ne recomandă să ne calificăm mai departe, de unde iar avem o şansă bună să ajungem la turneul final, având în vedere că primele două clasate din acea fază a grupelor se califică. Vor fi şapte grupe a câte patru echipe în faza a II-a”, a declarat Sandu Iacob.
Meciul tur cu Israel va avea loc în 6 aprilie, la Tel Aviv, iar cel retur la Călăraşi,în 10 aprilie. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în faza a II-a a preliminariilor europene în care se va lupta pentru calificarea la turneul final al CE din 2018. În prima fază a preliminariilor, naţionala României a încheiat pe primul loc în grupa C, cu patru victorii în faţa echipelor Italia şi Kosovo. Turneul final al Campionatului European din 2018 va avea loc în Croaţia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button