ActualitateLocal

Mureşul i-a “furat” cupa Vasluiului

Castigatorii
Mureşul a avut nevoie de două puncte în plus pentru a trece peste Vaslui la cupa “Podul Înalt”, concurs naţional de educaţie rutieră, luându-şi, astfel, revanşa, după ce a pierdut la mare luptă primul loc la Concursul “Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”. Pe locul 3 s-a clasat echipajul judeţului Bacău.
La proba de cunoaştere teoretică a regulilor de circulaţie, cei mai buni au fost: Rareş Moldovan (Mureş), Ștefania Iftode (Vaslui), Andrei Ailenei (Bacău). Proba de îndemânare cu bicicleta în poligon a avut drept câştigători pe Sergiu Varga (Bihor), Aurelian Colan (Dâmboviţa) şi Diana Moldovan (Mureş).
Primele locuri la proba de respectare a regulilor de circulaţie în parcul şcoală au fost ocupate de Silvian Ruşanu (Arad), Andrei Cristea (Dâmboviţa) şi Diana Moldovan (Mureş).
Judeţele Vaslui, Suceava şi Galaţi au ocupat primele locuri la proba de depanare tehnică a bicicletei.
Copiilor le-au fost oferite, cu sprijinul sponsorilor acestei ediţii, premii ce au constat în cupe, medalii şi diplome. Echipele care au ocupat primele trei locuri au primit biciclete ce vor fi folosite în orele de pregătire pentru concursurile viitoare. Autorităţile locale au felicitat copiii pentru rezultatele obţinute în cadrul acestei competiţii care le dezvoltă un comportament preventiv în ceea ce priveşte deplasarea pe drumurile publice şi i-au sfătuit să-i determine şi pe cei din jurul lor să-l adopte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button