ActualitateNaţional

Motoscuter căutat în Italia, depistat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

IMG1
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi au depistat un motoscuter ce figura ca fiind declarat furat din Italia, într-o autoutilitară condusă de un cetăţean român.
În data de 22 martie a.c., în jurul orei 18.00 pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Scânteieşti, o autoutilitară marca Fiat Ducato, condusă de Vasilică S., în care se afla ca pasager cetăţeanul român Ionuţ C., , în vârstă de 28 ani.
Cu ocazia controlului autoutilitarei, lucrătorii noştri au descoperit un motoscuter marca Piagio Liberty, despre care Ionuţ C. a declarat că îi aparţine şi că l-a achiziţionat în anul 2013.
În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că motoscuterul figurează ca fiind declarat furat din Italia.
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Motoscuterul în valoare de 2.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Folteşti, în vederea continuării cercetărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button