Saturday , 20 August 2022, 08:10

Moldovenii încalcă tot mai des regimul circulației rutiere din România. Încă o remorcă neîmatriculată depistată în trafic!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, a cărui remorcă nu era înmatriculată.

În data de 21 iulie a.c., în jurul orei 08.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control în localitatea de frontieră Râșești, un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca Mercedes Sprinter şi o remorcă marca POP INDUSTRY, ce aveau aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Republicii Moldova.

Acesta era condus de G.D., în vârstă de 33 de ani, cu cetăţenie română şi Republica Moldova.

”În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat faptul că remorca era neînmatriculată, neavând drept de circulație pe drumurile publice din România. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă, iar fermierii speră …

Un bărbat a rămas încarcerat într-un accident rutier la ieșirea din Bârlad spre Tutova.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerare unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *