ActualitateLocal

Moldovean prins la volanul unui bolid fără drept de circulație pe drumurile din România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R.Moldova care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 24 mai a.c., în jurul orei 17.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Germania.

„La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate pentru autoturism, colegii noştri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare provizorii, cu valabilitate limitată doar pe teritoriul Germaniei. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România cu autoturismul în cauză”, a precizat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button