Moldovean căutat de autorităţile din Polonia, depistat la controlul de frontieră de la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Polonia pentru săvârşirea de infracţiuni de furt şi înşelăciune.

În ziua de 02 august a.c, în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, C.V., cetăţean moldovean, în vârstă de 51 de ani.

”La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, de către autorităţile din Polonia, la data de 10.07.2008 şi modificată la data de 12.06.2020, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni de furt şi înşelăciune pe teritoriul Poloniei”, a declarat Minodora Râcnea, ofițer relații cu presa al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cursuri „Salvator din pasiune” la Vaslui și Bârlad

În perioada 25 martie – 30 aprilie, în Vaslui și Bârlad, IJSU Vaslui organizează cursuri …

Vinerea Verde: PSD Vaslui a curățat de gunoaie pădurea din apropiere de Crasna

Președintele Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene a TSD Vaslui, Vlad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *