Sport

Misiune dificilă cu CSM Focşani, sâmbătă, de la ora 18

hc vaslui
HC Vaslui şi-a luat gândul de la play-off, iar misiunea echipei vasluiene în play-out este una dificilă, ţinând cont că toate echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric, astfel că lupta pentru cele două locuri, care îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale va fi destul de acerbă. Vasluienii au trei meciuri din patru de “foc”, considerate adevărate finale pentru play-out. Handbaliştii pregătiţi de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte trebuie să câştige toate cele trei jocuri, pentru a pleca în play-out cu un plus de 19 puncte. În prezent, vasluienii au doar zece puncte în clasamentul play-out-ului.
Prima finală este programată sâmbătă seara, iar jucătorii speră ca şi la acest meci publicul să fie alături de ei, pentru a face încă un pas spre menţinerea în prima ligă.
Este ştiut faptul că în play-out merg echipele clasate la finalul sezonului regulat pe locurile 9-14. După consumarea celor zece etape, ocupantele locurilor 13-14 retrogradează direct în divizia A, iar cele de pe locurile 11-12 merg la baraj cu echipele clasate pe locurile 2 şi 3 din liga a doua.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button