Sport

Minaur-HC Vaslui 32-24 (13-10) Adio play-off!


HC Vaslui și-a luat gândul de la play-off, după ce a cedat în fața Minaurului, gândurile jucătorilor lui Bozo Rudic îndreptându-se către viitoarele adversare din play-out. Duminică, formația vasluiană va evolua acasă, cu Dunărea Călărași, meciul fiind programat de la ora 17.
HC Vaslui a rezistat aproape o repriză în fața fostei campioane, Minaur Baia Mare. Gazdele au început mult mai bine partida și aveau deja trei goluri avans. Jucătorii pregătiți de Bozo Rudic au revenit în joc și s-au apropiat la un gol, cu cinci minute înainte de pauză, scor 10-9. Din păcate, oaspeții nu au rezistat jocului băimărenilor, mult mai atenți în ofensivă, care au plecat la vestiare la adăpostul a trei goluri, scor 13-10.
La reluare, tot gazdele au fost în prim plan și au făcut imediat diferența pe tabelă, ducând scorul la 15-10.
Cu zece minute înainte de final, Minaur și-a consolidat avantajul, scor 26-19, pentru ca finalul să fie dezastruos pentru vasluieni, neavând nicio șansă să fie mai aproape de adversară, scorul final fiind de 32-24.
Din tabăra vasluiană au lipsit pivoții Marko Campar (întindere) și Răzvan Farcaș (ciupitură de menisc).
Cele mai multe goluri la oaspeți au fost marcate de Gabriel Bujor (9). Ceilalți marcatori: Cladiu Dediu 5, Mihai Bujor 4, Nicolae Ungureanu 3, Vasilică Barac 2, Tiberius Moldovanu 1.
Cu această înfrângere, HC Vaslui și-a luat gândul de la play-off, iar acum eforturile echipei se îndreaptă către play-out, de unde speră să evite jocurile de baraj.
Duminică, 11 martie, handbaliștii vasluieni revin în fața propriilor suporteri, urmând a întâlni Dunărea Călărași, partida fiind programată de la ora 17.
Oaspeții au anunțat organizatorii că vor fi susținuți în Polivalenta din Vaslui de 20 de suporteri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button