Sport

Minaur Baia Mare-HC Vaslui 29-29 (18-17)

1
HC Vaslui remizat pe în deplasare împotriva echipei Minaur Baia Mare, scor 29-29, după ce oaspeții au marcat golul egalării în ultima secundă, dintr-o aruncare de la șapte metri. La pauză, HCM Minaur a avut un gol în avantaj, scor 18-17.
HC Vaslui a început mai bine partida, iar după primele cinci minute de joc avea două goluri în avantaj, scor 2-4, diferență dublată cinci minute mai târziu, scor 4-8. Până la mijlocul reprizei, HCM Minaur a anulat avantajul oaspeților, egalând la 10. Egalitatea s-a păstrat până în minutul 25, când HCM Minaur se distanțează pentru prima dată la două goluri, scor 16-14. La pauză, gazdele au intrat la cabine cu un singur gol în avantaj, scor 18-17.
Diferența minimă dintre cele două echipe s-a păstrat în prima parte a reprizei secunde. În minutul 45, HCM Minaur s-a distanțat la patru goluri, scor 26-22, însă vasluienii au revenit pe tabela de marcaj și au egalat la 27, cu cinci minute înainte de final. În ultimele 30 de secunde ale jocului, HCM Minaur a avut un gol în avantaj, scor 29-28, însă HC Vaslui a egalat în urma unui gol marcat dintr-o aruncare de la șapte metri.
În etapa următoare, ultima din tur, HC Vaslui va evolua acasă, cu ultima clasată, Danubius Galaţi. Partida se va desfășura miercuri, 27 aprilie, de la ora 18.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button