ActualitateLocal

Mii de oameni au petrecut de Sânziene la Fălciu

Și în acest an, Sărbătoarea Sânzienelor de la Fălciu a atras mii de persoane, dornice să petreacă și să urmărească spectacolul folcloric pregătit de autorități.

Primarul Neculai Moraru a ținut să ducă pe mai departe această sărbătoare, considerând un bun prilej de întâlnire a fiilor satului, de a socializa și de a se revedea.

Pe scenă au urcat soliști consacrați, Gabriel Dorobanțu, Ion Paladi, Mihaela Gurău, Ionuț și Doinița Dolănescu, Doinița Flutur și Tomis Junior.

„O zi frumoasă, multă lume, timpul a ținut cu noi. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi frumoasă. Locuitorilor comunei Fălciu le transmit să se bucure de ziua de astăzi”, a spus Neculai Moraru, primarul comunei Fălciu.

Edilul a mai precizat că a fost o perioadă propice pentru investiții în comună, fiind finalizate lucrările la un corp nou de clădire la Liceul Tehnologic, cu săli de clasă și laboratoare moderne. De asemenea, a fost dat în folosință un centrul social pentru persoane vârstnice, iar majoritatea drumurilor au fost asfaltate, fiind turnat stratul de uzură.

„Avem și alte investiții în derulare, cum ar fi centrul medico-social, cu toate dotările necesare, care sperăm să fie gata în cel mai scurt timp. Putem spune că întreaga comunitate Fălciu se modernizează și, în același timp se dezvoltă”, a mai spus Neculai Moraru.

Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button