Microbuz şcolar împlicat într-un accident. Şapte elevi au fost transportaţi la spital


Şapte elevi au ajuns, astăzi dimineață, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu atacuri de panică şi contuzii, după ce microbuzul şcolar a fost lovit de un autoturism, pe raza comunei Ştefan cel Mare, pe DN 15D, la câţiva metri distanţă de unitatea de învăţământ.
Şoferul microbuzului se pregătea să facă un viraj la stânga, pe un drum lateral, când a simţit o bufnitură puternică la roata din spate şi toţi copiii au căzut din scaune. Speriaţi şi loviţi la cap şi la picioare, elevii au coborat din maşină ajutaţi de săteni.
Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.
Şoferul vinovat, un tânăr în vârstă de 21 de ani din oraşul Negreşti, a suferit şi răni minore, însă a refuzat să fie transportat la spital. Era insosţit de mama lui, care s-a speriat foarte tare şi care a fost prima care i-a cerut socoteala fiului, spun sătenii, pentru graba nejustificată. Femeia a scăpat doar cu câteva vânătăi şi nu a avut nevoie de ajutor medical. Tânărul nu consumase băuturi alcoolice.
Polițiștii rutieri fac cercetări, în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă și pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *