ActualitateLocalVideo

Mașină răsturnată pe șosea în urma unui accident rutier produs pe raza localității Cănțălărești

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier la Cănțălărești. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o mașină s-a răsturnat în urma impactului.

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 15D, pe raza localității Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare.

Ambele mașini au fost avariate, iar una s-a răsturnat pe șosea în urma impactului, circulația fiind întreruptă pe un sens de mers.

La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Vaslui cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare și deblocare), două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident.

Echipajele medicale au găsit două persoane, care s-au autoevacuat. Cei doi bărbați au fost evaluați medical, unul dintre aceștia necesitând îngrijiri medicale.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, bărbatul acuzând dureri în zona lombară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button