ActualitateLocal

Mărțișoarele, la mare căutare

DSC_0049
Expoziția cu vânzare de mărțișoare de la Vaslui a atras sute de vizitatori, care au avut ocazia de a alege micile daruri pentru persoanele iubite.

Cea de a opta ediție a Târgului de primăvară de la Vaslui s-a bucurat de un real succes. Vasluienii au venit în număr mare la standurile expoziționale, pentru a achiziționa câte un mărțișor, cadoul cel mai nimerit pentru persoanele iubite de 8 martie. Pe lângă expoziția cu vânzare, organizatorii au mai pregătit și câteva momente artistice, care au atras sute de spectatori.
“Din moment ce zona din Silver Mall, unde ne-am desfășurat activitatea, a fost neîncăpătoare, spunem că acțiunea și-a atins scopul într-o foarte mare măsură. La toate evenimentele ne-am bucurat de un interes crescut din partea vasluienilor, astfel că ceea ce ne-am propus s-a împlinit. Am ținut ca la ediția din acest an să avem meșteri doar din județ. Au răspuns invitației meșteri din Vaslui, Negrești, Bălteni și Pogonești, iar mărțișoarele confecționate de aceștia au avut căutare printre vizitatori”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Creației Populare Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button