ActualitateLocal

Maraton folcloric la sărbătoarea comunei Roșiești

Autoritățile din comuna Roșiești au organizat o nouă ediția Zilei comunei. Primarul Florin Anea i-a invitat pe localnici în centrul localității reședință de comună la un maraton folcloric cu soliști de muzică populară consacrați.

Pe scenã au urcat Orchestra de muzică populară „Mugurel” din Chișinău, alături de soliștii Margareta Clipa, Nadia Duluman, Doinița Fluturu, Mariana Stoica, Mariana Drosu, Aurel Cimpoieș, Andrei Coțofana, Natalia Munteanu, Ion Dascăl, Rodica Buhna și Constantin Rotaru.

În fața publicului s-au aflat și copiii de la Ansamblul de dansuri populare ”Stejarul” al Școlii Gimnaziale Roșiești.

„Mulțumesc pentru invitație domnului primar Florin Anea și consiliului local Roșiești. Am dorit să vă adresăm un salut și să apreciem eforturile făcute de administrația publică locală sprijinită de dumneavoastră le face pentru comunitate. Vă asigurăm de sprijinul nostru, al Consiliului Județean Vaslui, atunci când este nevoie. Tuturor vă doresc multă sănătate și petrecere frumoasă”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Consiliului Local Roșiești, care a înțeles și înțelege însemnătatea unui astfel de eveniment.

„Avem în implementare o serie de proiecte care vor schimba fața comunei. Am nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră. Singur nu am cum să realizez ceea ce ne-am propus ca și administrație publică locală. Mă bazez în continuare pe încrederea dumneavoastră. Să lăsăm grijile deoparte și să ne bucurăm de această zi minunată. Ziua comunei este un moment deosebit pentru o comunitate. Este ziua în care ne reîntâlnim fii ai satului și ne bucurăm de clipele de sărbătoare”, a declarat Florin Anea, primarul comunei Roșiești.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button