ActualitateLocal

Maraton al dansului și gimnasticii în cadrul Festivalului „Ritmurile Tinereții”

Cel mai longeviv festival de gimnastică și dans din țară, „Ritmurile Tinereții”, se desfășoară în aceste zile la Vaslui.

Cea de-a 29-a ediție oferă o imagine viu colorată, oferită de costumația participanților, care au venit să-și etaleze calitățile sportive și artistice în fața unui juriu format din profesori de educație fizică și sport și coregrafi.

Copiii au prezentat tot felul de stiluri, de la gimnastică, continuând cu dans popular, clasic, dans modern, aerobic, ţigănesc, oriental, latino, până la rock & roll şi hip-hop.

„Reușim și în acest an să ducem mai departe tradiţia acestui concurs , iar elevii și profesorii ne-au încântat cu momente de înaltă ținută, calitative și apreciate de public. Avem înscrise în concurs multe formaţii din mediul rural, semn că manifestarea noastră oferă acestor copii un spaţiu de desfăşurare şi afirmare accesibil. Este evident că juriul, format din profesionişti, va avea o sarcină grea. La final, vom oferi, pe secţiuni şi categorii de vârstă, trofee, iar toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui.

Festivalul de gimnastică şi dans „Ritmurile Tinereţii” este organizat de Casa de Cultură „Constantin Tănase” şi Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button