ActualitateLocal

Mandate de executare puse in aplicare de polițisti

maramures-unan-si-8-luni-de-inchisoare-pentru-conducere-fara-permis
În cadrul activităţilor desfăşurate în această săptămână, poliţiştii de investigații criminale și ordine publică au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Persoanele în cauză au fost conduse la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de instanțele judecătorești.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au identificat pe N. Corneliu, de 55 ani, din municipiul Vaslui, pe numele căruia Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 6 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În fapt, în luna octombrie 2014, în timp ce se afla în suburbia Rediu a municipiului Vaslui, acesta a lovit un bărbat, care a căzut pe spate, lovindu-se puternic la nivelul capului.
M. Sergiu, de 22 ani, din comuna Dimitrie Cantemir a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei de 2 ani și 10 luni închisoare. Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși au pus în aplicare mandatul emis pe numele acestuia de Judecătoria Huși, tânărul fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Cele două persoane au fost conduse la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de instanțele judecătorești.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button