ActualitateLocal

Mandate de executare, puse in aplicare de catre politisti

arestare-preventiva
Patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificate de către poliţişti şi conduse la penitenciar.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Husi l-au identificat pe C. Vasile, în vârstă de 49 ani, din comuna Tătărăni, pe numele căruia Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

C. Dan, în vârstă de 46 ani, din municipiul Huși a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

M. Costică, de 42 ani, din municipiul Husi, a fost condamnat de Judecătoria Huși la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de către poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Huși.

Poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad, pe numele lui P. Cristian, în vârstă de 23 ani, din comuna Zorleni, pentru săvârşirea unei infracțiuni de act sexual cu un minor. Bărbatul a fost condamnat de instanţă la executarea pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button