Mandat pus in executare de politisti

Poliţiştii din cadrul  Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au pus în aplicare mandate de executare ale pedepsei cu închisoarea pentru doi bărbați din municipiul Vaslui.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Vaslui pe numele unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.

      Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, în perioada 2016-2017.

În data de 22 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Vaslui pe numele unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.

      Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în perioada 2016-2017.

          Persoanele au fost conduse la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanța judecătorească.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătrân transportat la spital cu o plagă înjunghiată

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din localitatea Stuhuleţ, comuna Berezeni, a fost …

77 de polițiști vasluieni au fost avansaţi în gradul profesional următor, de Ziua Poliţiei Române

Cu prilejul sărbătoririi a 201 ani de atestare documentară a Poliției Române, Vineri, 24 martie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *