ActualitateLocal

Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţiştii vasluieni

masina_politie_
Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vaslui, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare a fost identificat de poliţiştii vasluieni şi condus la arest.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe raza municipiului Vaslui pe I. Alexandru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, pe numele căruia autoritățile poloneze au emis mandat european de arestare. Acesta a fost condamnat 1 an și 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă bancară.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar în ziua de 12.04.2016 a fost prezentat la Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de arestare preventivă. Curtea de Apel Iaşi a emis pe numele lui I. Alexandru mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.
Reţinerea acestuia s-a făcut în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Polonia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button