ActualitateLocal

Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţiştii vasluieni

politia
Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din orașul Negrești, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare a fost identificat de poliţiştii vasluieni şi condus în arest.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe raza municipiului Vaslui pe B. Constantin, în vârstă de 34 ani, domiciliat în orașul Negrești, pe numele căruia autoritățile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism. Faptele ar fi fost comise în perioada 2011-2013.
În urma furnizării informațiilor suplimentare prin intermediul Biroului Sirene al Poliției Române, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au identificat persoana în cauză ca fiind cea căutată de autoritățile din Italia.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar astăzi a fost prezentat la Curtea de Apel Iaşi.
Reţinerea acestuia s-a făcut în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button