Mai mulți participanți la Cupa României la taekwon-do ITF!

Vasluiul devine pentru două zile Capitala taekwon-do-ului românesc, versiunea ITF.

Federația Română de Taekwon-do ITF a decis ca în acest an Cupa României să aibă loc la Vaslui, sprijinită în organizare de CS Sulsa și Primăria Vaslui.

Ediția 2019 se bucură de un record de participanți. Nu mai puțin de 490 de sportivi s-au înscris la competiție, astfel că organizatorii, dar și vasluienii vor avea parte de un adevărat maraton sportiv la Sala Polivalentă, în zilele de 16 și 17 noiembrie.

”Avem emoții mari, pentru noi cei de la Sulsa, fiind prima organizare de o asemenea anvergură. E o presiune în plus, fiindcă vrem să ieșim perfect în privința organizării. Sperăm să se simtă extraordinar la Vaslui sportivii veniți din toată țara, astfel încât să-și dorească să revină la noi. Mulțumim Primăriei Vaslui, care ne este partener în organizare și care s-a implicat deja, astfel încât oaspeții noștri să beneficieze de cele mai bune condiții de competiție”, a spus Marius Ionicescu, președintele CS Sulsa, dar și vicepreședintele federației.

Această competiție va reprezenta o bună propagandă pentru Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *