LPS Vaslui, în vizită de studiu în Cipru

În perioada 25-29 aprilie 2022, opt cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au participat la un curs de formare organizat de Rivensco Consulting Ltd din Paphos, Cipru.

Beneficiarii proiectului au dobândit în cadrul cursului cunoștințe practice și teoretice variate și eficiente ce au vizat crearea de lecții care să faciliteze cooperarea și comunicarea on-line, organizarea și transmiterea resurselor online,  folosirea tablei interactive și adaptarea activităților de predare – învățare  pentru  integrarea acesteia in lecție, utilizarea și exploatarea instrumentelor TIC, a platformelor și aplicatiilor de e-learning ( Storybird, Wiki, Wordcloud), editarea de imagini pentru realizarea unui info-grafic.

Vizita de studiu a înlesnit dezbateri productive cu formatorul legate de asemănări și deosebiri între sistemul de învățământ cipriot și cel din România, dar a  permis și cunoașterea unor elemente de cultură și tradiție cipriotă, activitățile profesionale fiind completate de vizite culturale.

La finalul activităților beneficiarii au primit Certificatele de participare şi documentele de Mobilitate Europass.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *