EducatieLocal

LPS îşi aşteaptă noii elevi

LPS_sediu
Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui îi aşteaptă pe viitorii absolvenţi de gimnaziu să se înscrie la una din cele patru clase de a noua, propuse pentru viitorul an şcolar. ~n perioada 23-24 mai, elevii de clasa a opta sunt aşteptaţi să-şi depună dosarele de înscriere la secretariatul liceului, urm=nd ca în perioada 25-28 ma să susţină probele de aptitudini sportive, iar rezultatele vor fi afişate pe 30 mai.
Pentru anul şcolar 2016-2017, LPS are în plan o clasă de atletism, cu 28 de locuri, una de handbal, cu 28 de locuri, unde fotbal şi o a patra mozaic, cu 28 de locuri.
“Oferta a fost trimisă tuturor directorilor de şcoli din judeţ, iar colegii profesori, atât de cultură generală, dar şi profesorii antrenori s-au deplasat prin şcoli cu oferta educaţională. Sperăm ca domnii directori să ne sprijine în vederea informării cât mai corecte a elevilor care doresc să se înscrie la Liceul cu Program Sportiv. În ziua în care se depun dosarele elevii vor fi informaţi cu exactitate despre modalitatea în care se desfăşoară probele sportive şi planificarea acestora pe secţii”, a declarat Ionuţ Chiochiu, directorul LPS Vaslui.
Conducerea liceului mai susţine că elevii care vor fi admişi pot obţine un atesta profesional pentru posturile de instructor sportiv, administrator baze sportive şi organizator de competiţii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button