Anunţuri

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 04.08.2016

anofm-400x230
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui are în evidenţă 344 locuri de muncă vacante în data de 04.08.2016
Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de muncă vacante, în in evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui sunt înregistrate 344 locuri de muncă in data de 04.08.2016
Situaţia locurilor de muncă vacante, disponibile la fiecare agenţie locală din judeţ, este următoarea: Agenţia Locală Vaslui 207, Agenţia Locală Bârlad 78, Agenţia Locală Huşi 59 locuri de muncă.
La nivel judeţean, există 39 locuri de muncă pentru care se solicita persoane cu studii superioare: inginer mecanic, economist, jurist, contabil sef, inginer cadastru, inspector debutant (medic), inginer ind. chimica sau alimentara, medic veterinar, inginer mecanic, consilier I, director executiv, sef birou.
Pentru studii medii si profesionale sunt disponibile 305 de locuri de munca in meserii precum: tehnician retele de calculatoare si sisteme, agent vanzari, contabil, facturist, instalator, sudor, sofer distribuitor, lacatus mecanic, frezor, salvamar, munctor necalificat, etc.
vasluibarladhusi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button