Sport

Locul 6 la Cupa municipiului Vaslui

handbal
Sandu Iacob nu a tinut cont de rezultate nici la Cupa municipiului Vaslui. Tehnicianul a oferit minute egale fiecarui jucator, folosind mai multe formule de joc, pentru a gasi primul sapte ideal pentru noua editie de campionat.
Cu toate acestea, formatia vasluiananu s-a facut de ras la turneu, iar cei aproximativ o mie de spectatori prezenti la meciurile lui Mihai Bujor si compania au avut parte de momente autentice de handbal.
In primul joc, HC Vaslui a intalnit nou promovata, HC Dobrogea Sud Constanta. Adversara se anunta deja o candidatala podium, avand in componentamulti straini, jucatori de echipe nationale. Handbalistii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au tinut ritmul impus de constanteni timp de o repriza, insain partea a doua au cedat initiativa, astfel ca oaspetii s-au impus lejer, scor 37-32.
Un meci mult mai echilibrat a fost cu CSU Suceava. Vasluienii prezenti in tribune au avut parte de rasturnari de scor, multaambitie, dar si spectacol handbalistic. Handbalistii gazda au avut nevoie de un sfert de ora, pentru a prelua conducerea, insasucevenii merg la vestiare cu un gol avans, scor 19-18.
Startul partii a doua apartine Sucevei, avand douaserii a cate trei goluri consecutive, ce au adus un avans de cinci goluri in dreptul echipei antrenate de Adrian Chirut. Vasluienii s-au dezmeticit imediat si au alergat dupaegalare. Au avut sansa in ultimele secunde, insaCSU Suceava a gestionat bine finalul, impunandu-se cu scorul de 31-29.
HC Vaslui a luptat pentru locurile 5-6 cu CSM Bucuresti, dupace cu o zi inainte cele douaechipe au remizat, in afara turneului, scor 33-33. Din pacate, vasluienii au pierdut meciul, scor 25-28 (15-15), terminand pe ultimul loc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button