Sport

Locul 3 la zonă pentru LMK Vaslui

volei_lmk_baieti
Echipa de băieţi a Liceului “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui a fost surpriza plăcută a etapei zonale a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSŞ) la volei, ce a avut loc la Fălticeni (Suceava).
Campioana judeţeană a reuşit să termine pe locul doi în grupă, după ce a învins reprezentanta judeţului Iaşi, Liceul “Petru Poni”, cu scorul de 2-0 la seturi.
În faţa LPS Piatra Neamţ, vasluienii au lăsat o impresie excelentă, pierzând la 19, respectiv 16 cele două seturi. După meci, profesorii de la liceul nemţean s-au arătat interesaţi de o parte din elevii profesoarei Tincuţa Posteucă, în speranţa că îi vor atrage în voleiul de performanţă.
Adevărata finală a zonei, după cum au spus specialiştii prezenţi la turneu, a fost meciul pentru locurile 3-4, dintre LMK Vaslui şi Colegiul Naţional “A.T.Laurian” Botoşani. Vasluienii s-au impus cu 2-0 la seturi, obţinând, astfel, medaliile de bronz.
Pentru locurile 1-2 s-au întrecut două centre importante de volei din ţară, Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni şi LPS Piatra Neamţ, reprezentanta judeţului Suceava câştigând faza zonală, urmând a reprezenta regiunea la turneul final.
“Mă bucur pentru rezultatele băieţilor. Am reuşit să lăsăm o impresie foarte bună, însă atât s-a putut. E greu să te baţi cu echipele care se pregătesc zi de zi, pe când noi avem doar o oră pe săptămână. Mulţumesc conducerii liceului şi profesorilor, care ne-au susţinut. Mulţumesc Inspectoratului Şcolar, dar şi sponsorilor Deliciosul de Vaslui şi Vascar. Fără sprijinul lor era imposibil să participăm la etapa zonală”, a spus profesoara Tincuţa Posteucă.
Echipa LMK a fost formată din Francisc Humă Ciobanu, George Moldoveanu, Beto Gavrilescu, Iulian Cumpănă, Vlad Viziteu, Daniel Târnoveanu, Andrei Cohai, Lucian Budeanu şi Robert Cojoc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button