ActualitateLocal

Locuință în flăcări la Zorleni: a lăsat focul aprins într-o sobă fără acumulare de căldură, după care a plecat de acasă!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale, două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2, și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Zorleni, comuna Zorleni.

Persoana care a apelat inițial la numărul unic pentru situații de urgență, 112 a declarat că este posibil ca în locuință să fi fost surprinse două persoane.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere și exista pericolul de propagare la întreaga locuință, precum și la o anexă. În urma recunoașterii s-a constatat că nu se confirmă existența victimelor. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. După aproximativ o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Au fost distruse /degradate două camere și o bucătărie, precum și toate bunurile aflate în interiorul acestora.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un mijloc de gătire/încălzire lăsat nesupravegheat. Unul dintre proprietari a lăsat focul aprins într-o sobă fără acumulare de căldură, după care a plecat de acasă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button