Local

Lansare de carte la Bibliotecă

DSC_4915
Scriitorul Petruş Andrei a prefaţat cartea “Planeta între noi 2” cu începuturile autorului Mihai Apostu, care în 1995 era “o promisiune”, pentru ca peste timp să descopere tot felul de planete, a simţirii romantice, a iubirii, în care izvoarele sale de inspiraţie au fost viaţa, istoria, artele, natura, obiceiurile şi tradiţiile. Ultima carte prezintă “Planeta dintre noi 2”, un volum cu 77 de poeme, în care tema dominantă este iubirea faţă de părinţi, faţă de creaţia artistică şi iubirea faţă de mamă, muză şi iubită.
“Ne-am delectat cu poeziile lui Mihai Apostu, o poezie scrisă în dulcele stil clasic, dar şi în cel modern, o poezie în care idei şi sentimente se împletesc armonios, scrisă într-un registru lingvistic, plin de rafinament, cu imagini artistice inedite, ceea ce ne obligă să afirmăm că iubitorii de frumos artistic vor căuta acest volum pentru a-l aşeza, după lectură, pe primul raft al bibliotecii, în stânga unde-i inima”, a spus Petruş Andrei.
Momentul lansării a fost, de altfel, unul inedit, unde muzica de calitate, oferită de Galina Parfeni, s-a îmbinat perfect cu versurile lui Mihai Apostu, cei doi amfitrioni reuşind, la final, să smulgă ropote de aplauze.
DSC_4917

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button