La volan, cu permisul suspendat!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 59A, în Bârlălești, comuna Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat provizoriu în județul Vaslui) condus de către un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că tânărul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat.       

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul județean DJ 244B, în comuna Crețești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat în județul Vaslui) condus de către un bărbat de 28 de ani, din Urlați, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat.       

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Puțini vasluieni vaccinați contra Covid-19

Cu 11,8% din populație vaccinară, județul Vaslui se află în coada clasamentului vaccinării, doar alte …

Doi vasluieni, care au aruncat deșeuri aiurea, prinși de polițiștii locali!

În ultimele zile, polițiștii locali au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează ilegal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *