ActualitateLocal

La volan, cu permisul de conducere suspendat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, depistat la controlul de frontieră la volan, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
În data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 03.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Tudor B., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria.
La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, Tudor B. a prezentat și un permis de conducere eliberat de autoritățile române, valabil pentru categoriile AM, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE, Tb.
Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a stabilit că Tudor B. a fost sancţionat contravenţional, reţinându-i-se permisul de conducere R. Moldova.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button