ActualitateLocal

La un pas de tragedie după ce s-a urcat beat la volan

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că un autoturism, înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 36 de ani, din Vaslui, în timp ce se deplasa pe strada Podurilor, ar fi acroșat partea lateral-stângă spate a unui alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 37 de ani, din Vaslui, care circula din sens opus.   

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.52 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 36 de ani. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button