La plimbare, la volan, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliției de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un tânăr cetățean român care conducea un autoturism, deşi nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Hermeziu, județul Iași, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România, condus de un tânăr cetățean român în vârstă de 20 de ani.

”Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Bărbat găsit mort, după ce a fost strivit de propriul tractor

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, inclusiv Garda II Negrești au intervenit cu …

S-a turnat asfalt pe DJ 241C, de la Dragomirești până la limita cu județul Bacău

Încă o investiție prin PNDL 2 este aproape finalizată. Constructorul a turnat asfalt pe Drumul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *