Sport

La baraj, cu campioana județului Iași

Federația Română de Fotbal (FRF) a tras la sorți meciurile de la barajul de promovare în liga a treia. Viitoarea campioană a Vasluiului va întâlni campioana județului Iași.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare vor fi: 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.
Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

La nivel de Vaslui, pe primul loc se regăsește Racova Pușcași, cu 27 de puncte. Însă, doar trei echipe și-au manifestat intenția de accedere la baraj și promovare în liga a treia: CSM FC Vaslui, Hușana Huși și Flacăra Munteni de Sus.

În județul Iași, pe primul loc în liga a patra se află Unirea Ruginoasa, la egalitate de puncte, 33, cu Flacăra Erbiceni. Foarte aproape se mai regăsesc Unirea Mircești și Moldova Cristești, ambele cu câte 32 de puncte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button