ActualitateLocal

ISJ caută șefi pentru școlile fără directori


Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui caută alternative pentru numirea de directori la şcolile unde nu a existat nici un candidat.
După concurs și proba de interviu pentru detașarea pe funcțiile de director vacante în interesul învățământului au mai rămas disponibile 28 de posturi, din care 21 sunt de director.
”Majoritatea posturilor vacante sunt în zona rurală, unde interesul cadrelor didactice este mic. Încercăm să găsim în rândul dascălilor titulari persoanele care să fie detașate pe aceste funcții, astfel încât școala să înceapă cu toate posturile de director acoperite”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al ISJ Vaslui.
Școlile fără directori sunt cele din Costești, Mălușteni, Miclești, Roșiești, Boțești, Bogdănești, Coroiești, Fruntișeni, Epureni, Popeni, Bogdana, Sălceni, Averești, Deleni, Găgești, Ibănești și Dănești. În urban, Școala Postliceală ”Anastasie Fătu” Vaslui, Seminarul Teologic Ortodox Huși, Liceul ”Ioan Corivan” Huși și Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși nu au încă un conducător.
Postul de director adjunct nu este acoperit la școlile din Ivănești, Lipovăț și ”Mihai David” Negrești, liceele din Codăești, Vladia, Fălciu și Colegiul Agricol ”Dimitrie Cantemir” Huși.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button