Sport

Îşi asumă înfrângerea

hc vaslui_sandu_iacob
Sandu Iacob a precizat după înfrângerea ruşinoasă în faţa Potaissei Turda că singurul lucru bun petrecut a fost publicul, care a venit în număr foarte mare la meci. Din păcate, HC Vaslui nu a putut să le mulţumească pentru susţinerea condiţionată, pierzând la un scor pe care doar în liga a doua îl mai vezi.
“Un lucru bun care s-a întâmplat azi a fost numărul mare de spectatori prezenţi la sală. Au plecat dezamăgiţi. E o înfrângere care îmi aparţine în totalitate. La cald aş putea spune multe lucruri, dar prefer să las noaptea să treacă peste fiecare dintre noi şi găsim cele mai bune soluţii”, a spus Sandu Iacob, care nici în cele mai urâte vise nu se aştepta la o înfrângere aşa de usturătoare: “Nici un moment nu m-am gândit la o asemenea înfrângere. E o situaţie inedită în cariera de antrenor. Încerc să discut cu oamenii din familia HC Vaslui pentru a vedea care sunt cele mai bune soluţii pentru toată lumea. Am pierdut meciul în minutul 2 pentru că am pornit cu un deficit de trei goluri, au avut situaţii simple de a înscrie, iar noi n-am reuşit să ne apropiem de ei”.
Acesta speră ca în perioada următoare să strângă rândurile şi să pregătească meciul cu vicecampioana, CSM Bucureşti.
“Nu e greu să spun că vom avea altă faţă la următoarele meciuri, e nevoie de fapte. Tot ce pot să fac e să transmit anumite lucruri, dar sunt două variante: ori nu transmit bine ceea ce gândesc, ori recepţia cuvintelor nu e cea mai potrivită”, a mai spus Sandu Iacob.
Antrenorul vasluienilor a ţinut să-şi ceară scuze public şi cu privire la anumite afirmaţii făcute înaintea meciului.
“Îmi ce scuze pentru că am depăşit un anumit nivel al fair-play-ului. Răspunsul cel mai bun a venit din partea lor, când au arătat cine sunt şefii pe terenul de handbal. Au prestat un joc admirabil”, a conchis Iacob.
HC Vaslui a înregistrat cea mai ruşinoasă înfrângere de la revenirea în Liga Naţională, pierzând la debutul în noul sezon cu scorul de 28-45 în faţa Potaissei Turda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button