ActualitateLocal

Ion Suruceanu, în concert la Bârzeşti

dsc_0127

Astăzi a fost mare sărbătoare în satul Bârzeşti. Localnicii şi nu numai au venit în număr mare în faţa Căminului Cultural la un spectacol folcloric de excepţie. Autorităţile din comuna Ştefan cel Mare au invitat nume sonore ale muzicii populare. Cap de afiş a fost cunoscutul solist basarabean, Ion Suruceanu. Alături de el, pe scenă au mai urcat Anton Achiţei şi Ştefan Diaconiţa, care au reuşit să-i antreneze pe spectatori în adevărate hore, sărbătoarea terminându-se noapte târziu.
“Din program nu a lipsit muzica de fanfară, asigurată de fanfara de la Valea Mare. Am avut alături de noi o parte din conducerea Consiliului Judeţean, reprezentată de vicepreşedintele Ciprian Trifan, senatorul Doina Silistru şi deputatul Irinel Stativă. Ne-am simţit bine cu toţii, mai ales că localncii au venit în număr mare să se distreze şi să petreacă alături de noi”, a spus primarul Mihai Moraru.
Satul Bârzesti este a beneficiat în ultimii ani de investiţii majore în infrastructură, fiind asfaltaţi 4,6 km de drumuri săteşti numai în acest an.<a href="https://actualvs.ro/wp-content/uploads/2016/09dsc_0126dsc_0110dsc_0081

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button