ActualitateLocal

Informaţii rutiere

2
Două persoane sunt cercetate de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fapte prevăzute de Codul Penal.

În ziua de 11.05.2016, polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși l-au identificat în trafic pe C. Ion, de 40 de ani, din comuna Bunești-Averești care se deplasa cu un autoturism pe raza localității de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că termenul de valabilitate a autorizației de circulație provizorii a autoturismului era expirat. De asemenea, în baza de date privind deținătorii de permise auto acesta figura cu permisul de conducere anulat din luna ianuarie 2013.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere anulat.

De asemenea, polițiștii bârlădeni l-au oprit în trafic pe J. Ștefan, în vârstă de de 47 de ani, din comuna Blăgești care se deplasa cu autoturismul pe strada Nicolae Iorga din municipiul Bârlad.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că termenul de valabilitate a autorizației de circulație provizorii a autoturismului era expirată de la începutul acestei luni.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button