ActualitateLocal

Încep lucrările la varianta Bârladului

Reprezentanții CNAIR și cei ai antreprenorului au semnat documentele de predare a amplasamentului în vederea începerii lucrărilor la Varianta Ocolitoare a municipiului Bârlad.

Semnarea a avut loc în prezența ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a directorului general al CNAIR, dna Mariana Ioniță, a directorului general regional al DRDP Iași, Dănuț Pilă, alături de reprezentanți ai constructorului și ai municipalității bârlădene.

Reamintim că ofertantul declarat câștigător al contractului de proiectare și execuție pentru acest obiectiv este Asocierea Tehnic Asist SRL – Tass Infra Logistic SRL.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru Varianta de Ocolire a municipiului Bârlad – Varianta de Est, care se desfășoară între DN 24, la intrarea în Bârlad, și DN 24, la ieșire din Bârlad spre Vaslui, în lungime de 11,28 km. Valoarea contractului este de 132.050.652,68 LEI fără TVA, durata de realizare fiind de 30 luni, din care 8 luni pentru activitatea de proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button