ActualitateLocal

Încă o investiție realizată de Viacons Rutier, predată autorităților vasluiene!

Viacons Rutier Huși a finalizat încă o investiție în infrastructura rutieră din județ.

Firma coordonată de Ioan Ciomaga a dat în exploatare alți peste 5 km de asfalt în localitățile Deleni și Zizinca.

În cele două sate din comuna Deleni au fost modernizate zece străzi, care au fost complet asfaltate, cu semne de circulație și rigole betonate.

Lucrarea a fost finanțată prin PNDL II, iar constructorul a depus o muncă titanică, într-o zonă cu un relief destul de accidentat.

”A fost o lucrare complexă. Multe lucrări execută Viacons și fiecare are specificul ei. Mulțumim celor peste 1.600 de locuitori, care vor beneficia de o rețea de drumuri bună, vom fi prezenți aici, chiar și după perioada de garanție. Este o lucrare executată pe PNDL II care, încetul cu încetul, se încheie, nu numai în județul nostru, în toată România. Pentru noi, pentru autoritățile locale, pentru cetățeni acest PNDL a fost o mană cerească, pentru că, iată, noi constructorii ne-am dezvoltat, iar calitatea lucrărilor spune de la sine că totul s-a meritat. Sper ca politicienii noștri să continue acest proiect, acest program, sub o altă formă, de reabilitare a drumurilor de interes local, rural sau urban”, a explicat ing. Ioan Ciomaga, managerul Viacons Rutier Huși.

Prin acest proiect s-a reușit facilitarea accesului către bisericile din cele două localități, iar oamenii nu vor mai merge de acum înainte prin noroaie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button