ActualitateLocal

Inca o editie a Zilelor Vasluiului de exceptie

zilele vasluiului2_francesco napoli
Vasluienii au fost delectati cu zeci de manifestari, de la lansari de carte, simpozioane, expozitii de icoane, fotografie, panala concerte in parcul Copou si show-uri incendiare in centrul orasului.
Prima seara a apartinut tineretului, iar recitalul lui Nicole Cherry a prins imediat la public, care a cantat impreuna cu solista.
A urmat show-ul lui Connect-R, care l-a determinat sa spuna ca la Vaslui a gasit “cel mai special public”, lasandu-se prada emotiilor si lacrimilor de fericire.
Peste 10.000 de vasluieni au luat parte la maratonul oferit de Francesco Napoli, alaturi de Orchestra Dios Symphonic pop-rock, soprana Ianna Novac si tenorul Vlad Mirita, cei care au incheiat prima seara.
Renumitul solist italian a reusit saantreneze publicul de varsta a doua sau mai inaintata, rascolindu-le multe aminitiri, prin piesele interpretate. Nu a lipsit vestita “Marina, Marina”, care i-a adus faimalui Francesco Napoli, cel care are peste 80 de milioane de discuri vandute in cariera.
A doua zi, folclorul a fost la putere. Rapsodia Vasluiului, alaturi de dansatorii de la Hora Vasluiului, a dat tonul la distractie. Pe scenaau mai urcat Ansamblul “Izvorasul” de la Cahul (R.Moldova) si “Plaiesii”, alaturi de Nicolae Gribincea, de la Chisinau.
Insa, momentul mult asteptat l-a reprezentat recitalurile Margaretei Clipa si Mariei Iliut, care au reusit saii indemne pe oameni saformeze adevarate hore in centrul Vasluiului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button