ActualitateLocal

Imagini de coșmar la Protopopești, unde un tânăr și-a hăcuit părinții cu un cuțit și topor

Echipajele medicale și poliția au fost alertate de vecinii unei familii din Protopopești, comuna Tăcuta, după ce un tânăr agresiv a ieșit cu un topor din propria curte.

La fața locului, oamenii legii au dat de niște imagini de coșmar. Atât tatăl, cât și mama acestuia au  fost găsiți în stare de inconștiență  și prezentau multiple plăgi în zona capului.

Serviciul de ambulanță a trimis o ambulanță B2, însă echipajul medical, confruntat cu comportamentul agresiv al bărbatului, a evitat intrarea în locuința, solicitând ajutorul poliției.

Când au intrat în casă, polițiștii i-au descoperit pe mama și tatăl agresorului înjunghiați pe pat, inconștienți. Pentru a intra în locuință, oamenii legii au folosit arma din dotare pentru că viața le-a fost pusă în pericol și agresorul îi amenința cu un topor.

Au fost trimise suplimentar, în sprijin, două echipaje cu medic de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean.

Pentru că nu reușeau să intre în locuință pentru a vedea starea celor două victime, după nenumărate încercări de a-l liniști pe agresor, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare trăgând focuri de avertisment în aer. Acest lucru însă nu l-a intimidat pe agresor, acesta continuând să reprezinte o amenințare pentru polițiști, astfel încât polițiștii au fost nevoiți să tragă în plin, rănindu-l.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri celor trei persoane, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Ținând cont de starea gravă în care se aflau, toți trei au fost transferați la o unitate spitalicească din Iași.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button