Thursday , 29 September 2022, 21:50

Hușean beat turtă, găsit de polițiști cu mașina avariată în afara carosabilului

Polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 24 B, în proximitatea municipiului Huși, au depistat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Huși, implicat într-un eveniment rutier fără victime. Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Serviciul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

         Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *