Sport

HC Vaslui-Politehnica Timişoara, mâine, ora 18.30

hc-vaslui
HC Vaslui are o misiune dificilă mâine, de la ora 18.30, întâlnind una dintre echipele puternice ale campionatului, Politehnica Timişoara. Vasluienii vin după o perioadă de frământări, cu doar două antrenamente efectuate în sală, după ce Alioşa Axinte, administratorul Sălii Sporturilor, s-a răzbunat pe echipă, nepermiţându-le accesul în polivalentă, pentru o datorie istorică, din 2014. Tehnicianul Vasluiului, Sandu Iacob, recunoaşte forţa adversarilor, însă speră ca echipa să profite de moralul ridicat, după victoria obţinută în fieful vicecampioanei, CSM Bucureşti.
“Iubitorii de handbal din judeţul Vaslui vor avea ocazia să-şi vadă favoriţii într-un meci contra medaliaţilor cu bronz din sezonul trecut, Poli Timişoara, o echipă care are în componenţă antrenor şi jucători străini cu mare experinţă competiţională. Pe lângă aceştia, în lotul celor de la Poli Timişoara se regăsesc şi jucători români de certă valoare, precum Fenici, declarat cel mai bun jucător român din campionatul intern al sezonului trecut, Păiuş, Ştefan sau Santeiu. Poli Timişoara este o echipă foarte bună, care reprezintă handbalul românesc şi în Cupa EHF. Tocmai au câştigat ambele manşe contra campioanei Estoniei, Polva Serviti, unde s-au calificat în turul 2. Victoria echipei noastre, obţinută la Bucureşti contra vicecampioanei CSM Bucureşti, ne oferă moralul necesar pentru a lupta până la epuizare contra unei echipe valoroase a campionatului nostru. Consider că şansele la victorie sunt egale şi ne dorim ca publicul spectator să fie factorul decisiv în această partidă”, a declarat Sandu Iacob.
Chiar dacă vine după două rezultate contradictorii, antrenorul principal al HC Vaslui are încredere în echipă că poate obţine un rezultat mare şi face apel la public să vină în număr cât mai mare la sală, pentru a avea parte de suportul moral al fanilor: “Avem încredere în puterea de luptă a băieţilor pe care îi pregătim şi ne dorim să găsim soluţiile potrivite pentru a avea realizări, mai ales la început de partidă”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button