Sport

HC Vaslui-Minaur, miercuri, ora 17.30

bun
HC Vaslui se află în faţa celui mai dificil examen din play-out. Formaţia vasluiană are nevoie de victorie în faţa lui Minaur, pentru a mai spera la poziţia a doua, ceea ce înseamnă evitarea turneului de baraj.
“Pentru noi este o partidă foarte importantă. Atât timp cât avem şanse la locul doi, ne vom lupta până la capăt. Trebuie să câştigăm acest meci. Avem forţa de a obţine victoria. Avem un grup unit, care este capabil să joace de la egal la egal cu orice adversar”, a spus Bogdan Pralea.
Portarul vasluienilor mizează pe o sală arhiplină, pentru ca echipa să aibă parte şi de suportul moral al fanilor: “E nevoie de un număr cât mai mare de suporteri. Şi cu sprijinul lor putem face un meci mare, care să ne ţină în lupta pentru locul doi. Vasluiul are parte de fani adevăraţi şi sunt ferm convins că la ora meciului vom avea o sală plină”.
Pralea a vorbit şi despre şansele Vasluiului de a prinde locul doi.
“Din păcate, suntem la mâna rezultatelor. Trebuie să câştigăm ambele partide, iar Minaur să se încurce în ultima etapă. Va întâlni CSM Ploieşti, formaţie care are nevoie de un rezultat pozitiv, ca să nu retrogradeze direct”, a conchis portarul vasluienilor.
Meciul HC Vaslui-Minaur este programat miercuri, de la ora 17.30, iar casa de bilete va fi deschisă în ziua meciului, începând cu ora 15.30.

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 36 puncte
2. Minaur Baia Mare – 33 puncte
3. Handbal Club Vaslui – 30 puncte
4. CSM Ploieşti- 28 puncte
5. CSM Focşani – 26 puncte
6. Danubius Galaţi – 1 punct

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button