Sport

HC Vaslui-HC Adrian Petrea Reşiţa, duminică, ora 11.45

sandu-iacob
HC Vaslui întâlneşte în etapa a cincea performera etapei trecute, HC Adrian Petrea Reşiţa, adversară care a învins la scor una din formaţiile cu pretenţii din Liga Zimbrilor, Dunărea Călăraşi. De altfel, portarul reşiţenilor, Shota Tevzadze a fost omul etapei a patra, contribuind decisiv la succesul echipei sale.
“Întâlnim performera etapei a 4-a, HC Adrian Petrea, cea care a învins Dunărea Călăraşi cu 27-17, echipa care are în componenţă jucători valoroşi şi cu o vastă experienţă competiţională, precum Shota Tevzadze, internaţional georgian, desemnat jucătorul etapei precedent, Mişa Rohozneanu şi Florin Dospinescu, componenţi ai naţionalei Romăniei, Pârâianu, Pârvan, Giotoiu, Vaidasigan,Trifkovic. O echipă cu un joc variat pe faza de atac şi cu un sistem defensiv foarte agresiv”, a spus Sandu Iacob, antrenorul principal al HC Vaslui.
Chiar dacă vin după un meci cu mare risipă de energie, vasluienii speră într-un nou rezultat pozitiv. Aceştia fac apel şi la suporteri să vină în număr mare la meci, pentru ca împreună să atingă obiectivul.
“Echipa noastră vine după o victorie minunată, obţinută contra CSM Făgăraş, un meci cu o mare risipă de energie fizică şi mentală. Suntem conştienţi şi conectaţi la miza meciului cu HC Adrian Petrea şi vrem ca împreună cu susţinătorii noştri să câştigăm cele trei puncte”, a mai declarat Sandu Iacob.
Partida va fi arbitrată de cuplul Marius Pintea (Cluj)-Marcel Sas (Oradea), observator FRH fiind Gigi Antonescu (Piteşti).
Casa de bilete va fi deschisă în ziua meciului, începând cu ora 9.30, iar preţul biletului este 10 lei, intrare generală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button