Sport

HC Vaslui-HC Adrian Petrea Reşiţa 32-23 (16-12) Handbal-spectacol, oferit de vasluieni

hc-vaslui-resita2
HC Vaslui a făcut un super meci în faţa HC Adrian Petrea Reşiţa, bifând a patra victorie consecutivă în Liga Zimbrilor. Vasluienii au început perfect partida şi au condus cu două avans până aproape de finalul primei reprize, când s-au distanţat la patru, scor 13-9, avantaj menţinut până la pauză, scor 16-12.
Gazdele au avut un portar, Tamaş, în formă maximă, autor al unui gol, sprijinit de Pralea, care a scos trei aruncări de la şapte metri. De asemenea, apărarea a gestionat excelent fiecare fază, Anton fiind în pole position. Spectacolul a continuat şi în partea a doua, cu acelaşi Tamaş, care a respins aproape tot ce a fost pe poartă, dar şi cu un Gabi Bujor, golgheterul meciului, cu 12 reuşite. Purtaţi pe val de public, aceştia s-au distanţat pe tabelă, având şi zece goluri avans, scor 31-21, moment în care în tabăra gazdelor şi-a făcut apariţia juniorii Andrei Popa şi Ştefan Cumpănici. Cei doi nu s-au pierdut cu firea şi au marcat fiecare câte un gol, spre deliciul publicului, care a aplaudat victoria la scor a Vasluiului, fiind egala Turdei, de pe poziţia a doua, însă departajată de golaveraj, elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte ajungând la zero la golaveraj.
Pentru HC Vaslui au marcat G Bujor (12), Hrimiuc (5), Barac (5), Anton (4), Hagiu (3), Popa (1), Buşecan 91), Cumpănici (1).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button