Sport

HC Vaslui-Energia Tg.Jiu, mâine, ora 18

hc vaslui-energia
HC Vaslui traversează o perioadă dificilă, însă jucătorii fac apel la suporteri pentru a fi alături de ei în aceste momente grele. Aceştia sunt conştienţi că au parte de un meci dificil, pe care speră să-l câştige, astfel încât să spele ruşinea de la Focşani, unde au pierdut la zece goluri diferenţă.
“Încercăm să dăm maximum în acest meci, pentru a-l câştiga. Avem nevoie în aceste momente grele de aportul publicului. Jucătorii sunt conştienţi că obiectivul lor e salvarea Vasluiului de la retrogradare. Vom face totul pentru ca echipa să rămână în prima ligă. E un moment dificil, însă prezenţa publicului e mai mult decât necesară. De la jucători, până la suporteri, trebuie să punem umărul şi să atingem obiectivul”, a spus Sandu Iacob.
Energia vine după înfrângerea la limită, cu Minaur Baia Mare, iar antrenorul Sorin Bârză se gândeşte la o victorie, conştient că adversara este peste echipa băimăreană în momentul de faţă.
“Ne aşteaptă un meci greu la Vaslui. Este mai greu decât cel cu Minaur. Însă, dorim să câştigăm acest joc. La început de play-out ne-am propus să obţinem zece victorii, acum obiectivul e să câştigăm nouă jocuri. Sunt partide care se decid pe final. Cine e bine pus la punct cu pregătirea fizică, poate face faţă unor asemenea jocuri”, a spus Sorin Bârză.
Meciul dintre HC Vaslui şi Energia Tg.Jiu este programat de la ora 18. Casa de bilete va fi deschisă mâine, de la ora 16, iar preţurile la bilete au rămas neschimbate: 10 lei-sectoare laterale; 15 lei-sector central.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button